Jornada PIMESTIC al Garraf

Inici: 20/12/2007 – 14:00
Final: 20/12/2007 – 18:00

PIMESTIC és el Pla d’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya per promoure les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les empreses catalanes, amb l’objectiu de millorar la seva productivitat i competitivitat.

El pla PIMESTIC contempla diverses actuacions per als propers quatre anys, tant en l’àmbit territorial com en el sectorial, per augmentar la percepció del valor de les TIC entre els empresaris catalans i accelerar el procés d’adopció de noves solucions tecnològiques. El pressupost del pla PIMESTIC és de 5 milions d’euros anuals.

Us convidem a participar en la jornada PIMESTIC.cat que tindrà lloc el dijous 20 de desembre de 2007, de 12.00 a 16.00 h, a l’hotel Cèsar (C/ Isaac Peral, 4 – 08800 Vilanova i la Geltrú).

L’objectiu de la jornada és explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci a través d’exemples reals a partir d’un format innovador i participatiu, per tal que els assistents pugueu intercanviar informació i exposar dubtes. Així mateix, durant el transcurs de la jornada es donarà a conèixer el nou servei d’orientació de les pimes en l’ús de les tecnologies digitals, i s’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses per poder ser més competitives.

La jornada PIMESTIC.cat està dirigida a gerents, directors d’operacions i directors d’informàtica de les petites i mitjanes empreses.

Cal que sapigueu que s’aniran celebrant jornades semblants a totes les comarques de Catalunya.

Dia: 20 de desembre de 2007 Hora: de 12:00 a 16:00 hores
Lloc: Hotel Cèsar (Vilanova i la Geltrú)
Inscripcions: omple el formulari o truca al 902 17 06 65

Tornem a fer festa!

FesInternet 2007, la festa d’Internet, tindrà lloc el 17 de maig, coincidint amb el Dia Mundial de la Societat de la Informació.

L’èxit d’acollida i participació de les dues edicions anteriors ens anima a seguir seguir treballant en aquesta festa, amb la finalitat que FesInternet sigui la festa de benvinguda a la societat del coneixement per a tots els ciutadans de Catalunya.

Seguim fent-nos nostra la idea: Internet és fàcil, és útil, perquè volem mostrar que accedir a Internet i a la societat del coneixement és molt més fàcil del que podria semblar, i que, a més, pot ser útil per a tothom.

Els objectius fonamentals del FesInternet 2007 són:

  • Apropar Internet a les totes les persones
  • Mostrar la facilitat per accedir-hi i la seva utilitat en àmbits molt diversos
  • Ajudar a què cadascú descobrim tots els seus avantatges, per al terreny personal, per a la família, per als negocis, etc.
  • Plantejar l’apropament a Internet i l’alfabetització digital en general com una tasca fàcil i amena.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Igual que altres anys, no hi ha un programa d’activitats predeterminat perquè som tots els qui construirem junts aquest programa. Particulars, telecentres, associacions de tot tipus, empreses, entitats públiques,… tots podem participar en el FesInternet 2007.

Participar consisteix justament en proposar activitats i celebrar-les en el període en què tindrà lloc la Festa. Així doncs, el programa d’activitats serà la suma de totes aquestes iniciatives, de tots els nostres esforços.

El programa es podrà consultar al web de FesInternet (www.fesinternet.cat), on també trobareu tota la informació sobre com proposar una activitat (Proposa la teva activitat per a la Festa de 2007).